home > Garantie

Garantie

Besteld voor 18.00 uur = zelfde dag verzonden100% Kwaliteitsgarantie

Me2uCards streeft 100% kwaliteitsgarantie na op al haar leveringen, want wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent over de door ons geleverde dienst en de daaruit voortvloeiende producten. 

Milieu
Alle kaarten worden gedrukt op FSC-gecertificeerd papier.

Niet tevreden?
Mocht u onverhoopt niet tevreden zijn over onze dienstverlening of het daaruit voortvloeiende product, dan vragen we u om dit binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken. Dat kan via e-mail: info@me2ucards.nl. Wij doen ons uiterste best om uw vraag of klacht binnen 48 uur naar tevredenheid op te lossen.

Eigen verantwoordelijkheid
Onder uw eigen verantwoordelijkheid valt de kwaliteit van de eventuele foto of beeldmateriaal dat u hebt geupload, de juistheid van het adres van de bestelling en de teksten die u op de kaartjes heeft aangebracht. Voor deze onderdelen is Me2uCards niet verantwoordelijk.

Verzending
Voor de verzending van de wenskaarten en de pakketjes kaarten, wordt gebruik gemaakt van de diensten en zorgvuldigheid van Post NL. Me2uCards heeft geen invloed op de snelheid en juistheid van de bezorging door Post NL. In het overgrote deel van de gevallen worden de bestellingen op tijd geleverd. Mocht het voorkomen dat dit niet geval is dan vernemen wij dit graag zodat we per omgaande actie kunnen ondernemen.

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: