home > Geboorte

Jullie krijgen een kindje, wat spannend...

Bestel voor 18.00 uur = zelfde dag verzondenJe bent zwanger, wat een bijzondere tijd! En nu ben je op zoek naar een leuk kaartje om de komst van jullie kindje mee aan te kondigen! Me2uCards heeft een gevarieerde collectie geboortekaartjes. Heb je een leuke kaart gevonden die bij je past, dan maak je heel eenvoudig zelf je geboortekaartje door je tekst in de kaart te zetten. Ben je tevreden, dan kun je je kaarten bestellen. Ook kun je eerst een proefkaartje aanvragen voor slechts 1 euro.

Let op: Me2uCards stopt er mee per 30 juni 2018

Wil je nog kaarten bestellen, doe het dan voor 30 juni! En mocht je later uitgerekend zijn en de kaarten niet voor die tijd kunnen bestellen, neem dan even contact op, dan zoeken we samen naar een oplossing.


 

GeboortekaartenGeboortekaartenGeboortekaartenGeboortekaarten

 Nieuw in de collectie


Low-budget geboortekaartjes

Wanneer je een klein budget hebt dan is het fijn dat er mooie en aantrekkelijk geprijsde geboortekaartjes zijn! Low-budget geboortekaarten zijn enkele kaarten die aan twee zijden te bedrukken zijn (in plaats van de standaard dubbele kaarten waarbij je 4 pagina's kunt bedrukken). Dat voel je in je portemonee en dat is toch mooi meegenomen!

Weinig keuze? Nee hoor, want we kunnen àlle dubbele kaarten omzetten naar een low-budget kaart, waarbij zoveel mogelijk met specifieke wensen rekening wordt gehouden. Na de omzetting plaatsen we het ontwerp in jullie eigen account, zodat jullie zelf de teksten kunnen aanpassen en indien gewenst een proefkaart kunnen bestellen. Heb je interesse in een low-budget kaart, neem dan even contact op zodat we weten om welk kaartje het gaat.
 


 

GeboortekaartenGeboortekaartenGeboortekaartenGeboortekaartenGeboortekaarten

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: