home > Inspiratie

Inspiratie

Bestel voor 18.00 uur = zelfde dag verzonden

Welke tekst zet je nou op een geboortekaartje of trouwkaart? Tja, dat is heel persoonlijk! Maar om toch een beetje te kunnen helpen hebben we per categorie een selectie met tekstjes, versjes en gedichtjes samengesteld.

 

Namen

Welke naam ga je je zoon, dochter of misschien wel je tweeling geven? We geven je de top 20 van de meest voorkomende jongens en meisjesnamen uit het eerste half jaar van 2015. Ook vind je een overzicht van de 200 populairste jongensnamen en meisjesnamen met hun herkomst en korte betekenis. En we hebben een lijstje met vreemde namen die er aan kinderen zijn gegeven. Tja, of je kind er later blij mee is…

 

Cadeaus

Wil je een geboortecadeau of kraamcadeau passend bij je geboortekaartje? Dat kan. Een aantal van onze geboortekaart-ontwerpers zijn kunstenaar. Zij kunnen dus een uniek en persoonlijk cadeau maken voor jullie kleintje. Heb je zelf ergens een idee opgedaan en heb je het ontwerp van het geboortekaartje nodig, stuur dan even een mailtje. Ook kunnen wij posters en/of stickers verzorgen. Kortom, heb je een idee, mail gerust!


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: