home > Inspiratie > Cadeaus

Cadeaus

Bestel voor 18.00 uur = zelfde dag verzonden

Wil je een geboortecadeau of kraamcadeau passend bij je geboortekaartje? Dat kan. Een aantal van onze geboortekaart-ontwerpers zijn kunstenaar. Zij kunnen dus een uniek en persoonlijk cadeau maken voor jullie kleintje.
 Schilderijen van Anjo

Anjo Vrieling is kunstenares en schildert eerst al haar geboortekaartjes op doek. Het is dus mogelijk om van de geboortekaartjes van Anjo een bijpassend uniek schilderij te bestellen. Uiteraard zijn de schilderijen van Anjo ook los te verkrijgen. Kijk voor meer informatie op de website van Anjo.

http://www.anjovrieling.com/

 

Muurschilderingen van Bar Creatief

Corinne van Keulen maakt naast ontwerpen voor geboortekaartjes ook muurschilderingen. Zo kun je bijvoorbeeld door haar een kinderkamertje laten verfraaien met een mooie muurschildering. Kijk voor meer informatie op de website van Bar Creatief.

http://www.barcreatief.nl/

 

Geboortetegel, canvas schilderij en nog veel meer via Denoni Kaarten

Cindy Vonk biedt via haar website diverse artikelen, kraamcadeautjes en bedankjes aan. Maak van je geboortekaartje een canvas schilderij of een geboortetegel. Bestel raamstickers, piepschuim letters, etc.

http://www.denonikaarten.nl/

 

Beschilderde schatkisten van Petra de Kroon

Petra de Kroon heeft een mooie collectie geschilderde geboortekaartjes. Daarnaast is het ook mogelijk om het schilderij van je geboortekaartje op een schatkist te laten schilderen. Bekijk het op de website van Petra de Kroon.

http://www.petradekroon.nl/
 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: