home > Trouwen

Verliefd, Verloofd, Getrouwd...

Bestel voor 18.00 uur = zelfde dag verzonden

Jullie zijn verloofd en gaan trouwen, gefeliciteerd! Een tijd van iedereen vertellen dat jullie gaan trouwen en het begin van een drukke tijd van vele voorbereidingen. En daar hoort ook het uitzoeken van trouwkaarten bij.

Op de website van Me2uCards vind je een gevarieerde collectie trouwkaarten. Kies een kaart uit één van de collecties en maak zelf je eigen trouwkaart af, of ontwerp zelf een trouwkaart naar je eigen design.
 

Trouwkaarten Lowbudget trouwkaartenTrouw-bedankkaartenGeboortekaartenNieuw in de collectie


Low-budget trouwkaarten

Wanneer je een klein budget hebt dan is het fijn dat er mooie en aantrekkelijk geprijsde trouwkaarten zijn! Low-budget trouwkaarten zijn enkele kaarten die aan twee zijden te bedrukken zijn (in plaats van de standaard dubbele kaarten waarbij je 4 pagina's kunt bedrukken). Dat voel je in je protemonee en dat is toch mooi meegenomen!

Weinig keuze? Nee hoor, want we kunnen àlle dubbele kaarten omzetten naar een low-budget kaart, waarbij zoveel mogelijk met specifieke wensen rekening wordt gehouden. Na de omzetting plaatsen we het ontwerp in jullie eigen account, zodat jullie zelf de teksten kunnen aanpassen en indien gewenst een proefkaart kunnen bestellen. Heb je interesse in een low-budget kaart, neem dan even contact op zodat we weten om welk kaartje het gaat.
 Trouwkaarten Lowbudget trouwkaartenTrouw-bedankkaartenOntwerp zelf je trouwkaart


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: