home > Trouwen > Budget trouwkaarten

Hele betaalbare low-budget trouwkaarten

Trouwen is duur en wanneer je een klein budget hebt dan is het fijn dat er mooie en aantrekkelijk geprijsde trouwkaarten zijn! Low-budget kaarten zijn enkele kaarten die aan twee zijden bedrukt worden (in plaats van de standaard dubbele kaarten waarbij je 4 pagina's kunt bedrukken). 50 Kaarten kosten dan géén € 120,- maar slechts € 67,50 en dat is toch mooi meegenomen!

Weinig keuze? Nee hoor, want we kunnen àlle dubbele kaarten omzetten naar een low-budget kaart! Het kaartje wordt dan speciaal voor jullie aangepast, waarbij zoveel mogelijk ook met specifieke wensen rekening wordt gehouden. Na het omzetten plaatsen we het kaartje in jullie eigen account, zodat je zelf nog tekstaanpassingen kunt doen en eventueel een proefdruk kunt bestellen. Heb je interesse in een low-budget kaart, neem dan even contact op zodat we weten om welk kaartje het gaat.

Bekijk gerust deze voorbeelden van low-budget trouwkaarten.


Trouwkaarten Lowbudget trouwkaartenTrouw-bedankkaartenTrouwkaarten voor papa's en mama's die gaan trouwenGaycards trouwkaartenMulticulturele trouwkaartenOntwerp zelf je trouwkaart


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: