home > Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Bestel voor 15.00 uur = zelfde dag verzonden• Ik weet niet of het een jongetje of een meisje wordt?
Dat maakt niet uit. Als je namelijk een persoonlijk account aanmaakt kun je verschillende kaartjes aanpassen en opslaan. En als je kindje geboren wordt, kun je op dat moment bepalen wel kaartje je daadwerkelijk wilt bestellen.
 

• Hoe bepaal ik de kleuren van een kaartje?
De kleuren van je beeldscherm geven slechts een indicatie van de kleur van het kaartje. Om zeker te zijn van de kleuren van je kaartje raden wij aan om voor slechts 1 euro per kaartje een proefdruk te bestellen. Je krijgt dan een echt kaartje, precies zoals het kaartje eruit kom te zien als je het straks gaat bestellen. Daarbij krijg je ook een monstersetje meegestuurd, met de papiersoorten en de stalen met de envelopkleuren. Zo kun je goed beoordelen waar jullie voorkeur naar uitgaat.
 

• Tot hoe laaat kan ik mijn kaartjes bestellen?
Alle kaarten die je voor 18.00 uur bestelt, worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd (proefkaarten dienen voor 15.00 uur besteld te zijn om dezelfde dag te worden verstuurd). Je ontvangt je kaartjes doorgaans de volgende dag. In het weekend worden er geen kaartjes gedrukt. Je bestelling wordt dan op maandag verstuurd en dinsdag bezorgd. Helaas hebben we moeten constateren dat de post niet kan toezeggen de volgende dag te leveren. Bestel je kaartjes daarom het liefst een aantal dagen vooruit, zodat je zeker weet dat je ze op tijd hebt.
 

• Ik woon in het buitenland. Kan ik dan ook bij Me2uCards bestellen?
Ja dat kan uiteraard. Alleen worden er dan extra verzendkosten in rekening gebracht en de leverdatum is langer. Voor België geldt 1 veelal dat de levertermijn 1 dag langer is.
 

Wat voor enveloppen zitten er bij de kaartjes?
Je kunt voor de enveloppen kiezen uit 18 verschillende kleuren. Wit, Crème, Lichtroze, Knalroze, Lichtblauw, Koningsblauw, Donkerblauw, Appeltjesgroen, Koraalrood, Oranje, Lichtgrijs, Zwart, Lavendel, Paars, Kraftpapier, Parelmoer (wit), metallic Goud en Zilver. Het is geen verplichting om enveloppen bij je kaartjes te bestellen, maar wel erg handig natuurlijk. Wil je een andere kleur enveloppen dan de standaard kleuren, dan kan dat uiteraard. Neem daarvoor even contact met ons op via het contactformulier, dan komt het prima in orde. Houdt er wel rekening mee dat afwijkende wensen en kleuren vaak wel iets duurder zijn en mogelijk een iets langere levertijd hebben.
 

Kan ik ook andere lettertypes kiezen?
Je kunt een keuze maken uit de lettertypes die op de site aangeboden worden. Het is helaas niet mogelijk om lettertypes te gebruiken die niet in onze applicatie staan.
 

Ik heb zelf een leuke foto, afbeelding (clip-art), illustratie gevonden. Kan ik die gebruiken?
Je kunt eigen (gevonden) afbeeldingen bij het onderdeel ‘afbeelding’ uploaden en zo in je kaartje plaatsen. Zorg dat de resolutie hoog genoeg is anders wordt de afbeelding niet scherp. En let er altijd wel even goed op dat je de afbeelding ook mag gebruiken en dat er geen rechten op zitten. Me2uCards is niet aansprakelijk als er een afbeelding gebruikt wordt waar andere mensen wellicht de rechten van bezitten. Dat risico is voor jou als gebruiker zelf. De afbeeldingen in onze bibliotheek zijn allemaal afgestemd met de ontwerpers en kun je zonder problemen gebruiken.
 

Mijn kaartjes zijn niet op tijd geleverd!
Voor de verzending van pakketten kaarten maken wij gebruik van DHL en Post NL. Indien de kaarten niet op tijd geleverd zijn, laat het dan gerust even weten, dan proberen we het pakketje te traceren. Proefkaarten en kaarten in lage oplage worden door Post NL via de brievenbus bezorgd.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: